Goede mondhygiëne – Tandarts Zoetermeer

Tandarts Zoetermeer – De kern van mondhygiëne

Is het vieze geheimpje dat een schone mond wel eens de belangrijkste stap zou kunnen zijn naar een gezond gebit.Tenslotte wil iedereen met een nare mond, inclusief uzelf, een mooie glanzende glimlach hebben, al dan niet opgelost door het bleken van tanden. Tandenpoetsen is niet alleen een pijnstiller voor als je een nare geur om je heen hebt, flossen is ook een belangrijk element voor een gezond gebit. De twee gaan dus echt hand in hand.

Hopelijk poetst u uw tanden ten minste twee keer per dag – zo niet vaker. Een groot deel van de wereldbevolking poetst zijn tanden minder dan dit, en dat is slecht nieuws, want op zich is dat niet echt een oplossing. Over het algemeen poetsen ze hun tanden niet goed, of ze poetsen ze helemaal niet. Het simpele deprimerende feit is dat vrijwel iedereen – 90% tot 96% van de Amerikanen, eigenlijk niet twee keer per dag de tanden poetst. Als ze twijfelen of ze hun tanden wel voldoende hebben gepoetst, verwijzen de meeste mensen altijd naar het witte heldere plekje achter in hun mond als hun “ondertanden”.

Deze duistere verwijzing naar het feit dat 90% van de bevolking op de een of andere manier vermijdt zijn tanden te poetsen onder de zonnestralen tot diep in de kleine uurtjes kan een grote aanmoediging zijn om gemotiveerd te blijven om je tanden wit en gezond te houden. Als dat zo is, zeg ik: ga eens kijken naar die 90% die geen tanden heeft onder die stralende glimlach!

Eenvoudige stap voor u: wanneer u uw tijd besteedt aan het poetsen van uw tanden, denk dan aan deze briljante bewering van littleumbersixes dat ze slechts voor 10% van de bevolking gelden! Als je dit kleine deprimerende feit negeert kun je zomaar weer 1% in de problemen brengen! Er is altijd een onderliggende twijfel dat je misschien meer tijd in de badkamer had moeten doorbrengen! Wat dat betreft; vergeet het maar! Als u er een gewoonte van maakt om uw tanden te poetsen, wordt u zich er meer van bewust hoe geel de vlekken worden, en wordt u ook vastbeslotener om er iets aan te doen!

 

Tandarts Zoetermeer

 

 

Tandarts Zoetermeer – Houdt u eerst rekening met de reden waarom uw tanden geel zijn geworden

En dan kunt u uitwerken welke acties u vervolgens moet ondernemen om de verkleuring te corrigeren. Wist u dat u gele tanden hebt en u? Nou nee, dat wist ik niet, dus het is belangrijk om te weten waarom dat is. Als je naar die stralend witte tanden kijkt, ben je misschien geneigd om tegen jezelf te zeggen: waarom heb ik gele tanden? Het is een feit dat met het verouderingsproces ook de tanden verkleuren. Het is misschien wat oppervlakkig, maar de opeenstapeling van vlekken en vijlsel van voedsel en dranken (zoals koffie, rode wijn, thee, enz. ontstekingen die langzaam maar gestaag worden weggepoetst) zullen ervoor zorgen dat de tanden geel worden en dof en bruin worden.

Als ik tanden bleken als een noodzaak beschouw, denk ik niet dat er iemand is die ermee instemt zonder het vereiste ervan te begrijpen. Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat u de kleur van uw tanden lichter maakt met behulp van een witmaker of bleekmiddel. Dit is geen permanente oplossing, maar het maakt uw tanden ongeveer 10 tinten witter en geeft u de gewenste donkerder uitgeslagen tanden die u ziet bij mensen met problematisch tandbederf (D DES).

U zult blij zijn te horen dat er vele manieren zijn om deze vlekken effectief te verwijderen en u uw aantrekkelijke stralende lach terug te geven. Een whitening-proces is een complex chemisch proces, maar met het juiste (gerenommeerde) product kan het uw tanden vele tinten lichter maken.

Sommige producten om tanden witter te maken kunnen worden beschouwd als “Koop Goedkoop!”-producten omdat ze veel waar voor je geld bieden. De meeste mensen die baat zouden hebben bij wittere tanden zouden blij zijn als ze merkten dat deze bleekmiddelen ook echt werkten! Om verschillende redenen worden mensen vaak verkeerd voorgelicht over het bleken van tanden, waardoor ze steeds weer dezelfde fouten maken met tandbleekmiddelen die niet werken zoals ze zouden moeten werken.

Tandarts Zoetermeer – Hoe krijg je je tanden witter

Enkele van de meest effectieve whitening methodes zijn:

o whitening tandpastao whitening strips die wegwerpbaar zijno pepermuntjes in de vorm van tandenstokers of een klein harkjeo belangrijke gel die je tanden witter maakt maar ook op je tandvlees en je tong blijft zitten

Laten we nu eens kijken naar enkele van de minder effectieve tandbleekmiddelen en waar u op moet letten bij uw tandbleekmiddel.

Strips die een soort “verf op lippenstift” product zijn.

Back to top