The Lash Effect – wimpergroeiserum

Lange en volumineuze wimpers zijn iets dat past bij vrouwen van alle leeftijden. Volumineuze wimpers helpen het gezicht te omlijsten en versterken bepaalde gelaatstrekken zoals de ogen en de lippen. Ze zijn een teken van vrouwelijkheid en verleidelijke aantrekkingskracht. Veel plastisch chirurgen garanderen dat wimpergroei kan worden bereikt door het gebruik van wimpergroeimiddelen.

Hoewel de producten die momenteel in schoonheidswinkels en cosmetische klinieken worden verkocht, geen natuurlijke hergroei van wimpers beloven, zijn consumenten toch erg enthousiast over het vooruitzicht van vollere en langere wimpers. Veel vrouwen proberen verschillende producten uit die een snelle en opvallende verbetering van de wimpertoestand beloven.

Wat is wimpergroei?

Wimpergroei is het proces waarbij wimpers groeien van ofwel de wimpers ofwel de wenkbrauwen. Beide wimpers kunnen worden gestimuleerd om te groeien met behulp van groeiproducten. Tot op heden is van slechts enkele wimpergroeimiddelen de werking bewezen. Het actieve ingrediënt in de meeste van deze producten is een stof die peptide wordt genoemd, terwijl de andere stoffen bevatten die de suikeraccessoire nabootsen die aanwezig is in het haar van sommige mensen. Hoewel het vermogen van deze ingrediënten om het haar te doen groeien niet is getest, kunnen de resultaten op korte termijn van het gebruik van de producten een positief beeld geven van de producten.

 

 

 

Hoe gebruik je een wimpergroeimiddel

Er is echt geen beste manier om wimpergroeimiddel te gebruiken. Het zal werken om ofwel de natuurlijke wimpergroei te stimuleren of zal werken om de groei van de wimpers aan te moedigen. De arts test meestal een klein deel van de huid naast de wimper om te bepalen of de wimper al dan niet zal teruggroeien. Producten die op deze manier werken worden “replenishers” genoemd, wat betekent dat ze de groei van wimpers stimuleren. De wimpergroeimiddel zal worden aangebracht zodra de wimper een aanzienlijke tijd is gegroeid.

Hoewel een wimpergroeimiddel over een langere periode kan worden gebruikt, zijn er sommigen die liever proberen de groei van de wimpers te stuiten voor esthetische doeleinden. kortere wimpers worden er soms uitgeplukt zoals ze zijn en de resterende worden meestal gevlochten en langer gebleven. Dit zijn tijdelijke methoden, maar ze zijn effectief voor velen die bereid zijn de pijn te verdragen.

Wie kan een wimpergroeimiddel gebruiken

Hoewel iedereen een wimpergroeimachine kan gebruiken, is het vermogen beperkt op basis van de wimpers van de persoon. De resultaten zijn sterk afhankelijk van de huidige conditie van de wimpers van de persoon. Het is vermeldenswaard dat valse wimpers niet kunnen groeien en daarom nutteloos zijn.

Onjuiste toepassing van het stylingproduct is ook een factor die de groei van de wimpers kan beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de concentratie van de groeier en of het veilig is om te gebruiken, zoals bijvoorbeeld het soort serum of conditioner dat wordt gebruikt.

Het is aan te bevelen dat een individuele patiënt een gesprek heeft met de dermatoloog of huidarts voordat met een wimpergroeimiddel wordt begonnen. De patiënt moet ook controleren of het haar van het ooglid van kleur en dikte is veranderd. Onder normale omstandigheden groeit elke wimper vier tot acht weken, afhankelijk van de gezondheid van de wimper. De wimpers zijn ook opgekruld en geven nu een gebogen uiterlijk. Er moet ook voorzichtig worden omgegaan met de wimpers, bijvoorbeeld bij het verwijderen van mascara.

hellylash groweris een goedkope maar doeltreffende behandeling. De resultaten zijn zichtbaar voor degenen die goed genoeg zien om dit te doen.anked by.

Back to top